Olej z pestek malin 100 ml

Cena: 42,00 zł 42.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Właściwości i zastosowanie: Olej z pestek malin powstaje podczas tłoczenia nasion malin Rubeus Ideaus. Posiada bursztynowy kolor i charakterystyczny ziołowo-orzechowy zapach.

Olej z pestek malin jest produktem uniwersalnym. Polecany jest do każdego rodzaju skóry, zwłaszcza dojrzałej.

Stosowany jest do nawilżenia i ochrony naszej cery, której pozwoli nabrać zdrowego kolorytu i gładkości. Dobrze się wchłania, więc może być używany na dzień i na noc. Posiada naturalny filtr, dzięki czemu idealnie sprawdzi się jako kosmetyk dla osób z jasną karnacją i wrażliwych na promienie słoneczne.

Dzięki zawartym antyoksydantom i przeciwutleniaczy walczy skutecznie z działaniem wolnych rodników, które odpowiadają m.in z powstawanie zmarszczek.

Stosowany może być samodzielnie lub jako dodatek do domowych kosmetyków. 

Zalecane dozowanie: Od 1%

Przechowywanie: W miejscu suchym i chłodnym.

INCI: Rubus idaeus seed oil

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl